Kristallien alkuperä ja vastuullisuus

Valikoimastamme löytyy kristalleja ja luonnonmineraaleja ympäri maailmaa.

Ostamme myymämme tuotteet luotettavilta, alalla pitkään toimineilta tukkureilta. Käyttämämme tukut pitävät tarkasti huolta ja kirjaa asiallisista ja turvallisista työolosuhteista, sekä työntekijöille maksettavasta palkasta. Iso osa tuotteistamme saapuu suoraan alkutuottajilta. 

Koska myymämme mineraalit saapuvat meille laajasti ympäri maailmaa, saat parhaiten aina sinua kiinnostavan tuotteen alkuperän selville esimerkiksi laittamalla meille sähköpostia osoitteeseen kristalliunelmia@gmail.com.

Koska emme ole myytäviemme tuotteiden mukana niiden luohimisesta veistämiseen, ja sieltä tukkumme kautta tänne Suomeen, emme koskaan voi taata myymiemme tuotteiden olevana 100% eettisesti tuotettuja. Olemme saaneet kuvia ja videoita luohoksilta ja tehtailta, mutta koska emme ole fyysisesti paikalla, emme koskaan halua luvata jotain, jota emme ole itse olleet todistamassa.

Lahjoitamme myös jokaisesta ostosta automaattisesti 50snt ilmastonmuutoksen vastaiseen keräykseen maksupalveluntarjoajan Stripen kautta.

Kierrätämme niin paljon pakkausmateriaaleja kuin mahdollista, ja esimerkiksi vuonna 2022 olemme tähän mennessä ostaneet vain yhden rullan kuplamuovia, muu käyttämämme kuplamuovi on uusiokäytettyä tukkupakkauksien kautta!

Pahvilaatikot ja niiden sulkemiseen käytetty teippi voidaan kierrättää kartonkikeräyksessä. Pakkauksessa käytetty pehmuste vaihtelee saatavuuden mukaan, mikäli olet epävarma kierrätystavasta, voit laittaa meille viestiä.

 

Laitathan meille viestiä mikäli sinulle jäi vielä kysyttävää mistä tahansa aiheesta!